1

Qui soc

Laia Cadens Rubies

Em dic Laia, soc psicòloga clínica. Em vaig llicenciar l’any 2002 motivada per ajudar a les persones, per entendre els processos psicològics implicats en el patiment humà, i per aquest motiu em vaig especialitzar en la vessant clínica.  

Després de quatre anys treballant en l’àmbit hospitalari psiquiàtric vaig decidir emprendre la meva consulta privada, i, des de l’any 2006 vaig posar el cor i les ganes per ser la professional que necessiten els meus pacients, des de la proximitat, el tracte directe i empàtic i l’honestedat.

Durant aquests més de 20 anys d’experiència professional ha estat la salut mental en la població adulta i la psicoteràpia el meu màxim interès per la formació i l’aprenentatge. Congressos, formacions especialitzades, seminaris, col·laboracions professionals amb altres centres sanitaris han contribuït a estar sempre a l’última. 

Paral·lelament vaig cursar una altra especialitat clínica, la Sexologia i Teràpia de Parella. L’any 2009, i després de veure en consulta com l’àrea sexual quedava oblidada i en residien molts problemes, vaig decidir endinsar-me en el món de la salut sexual. Una àrea molt amplia, on el tractament psicològic és clau per intervenir i curar les disfuncions sexuals que tant de malestar emocional provoquen a les persones. 

La docència universitària i les col·laboracions amb altres professionals sanitaris han ocupat també una part important de la meva àrea laboral, aportant-me moltíssim i sumant motivació per seguir ampliant els coneixements i pràctica clínica.

M’apassionen moltes coses, la meva família, l’autoconeixement, la lectura, l’esport, la gastronomia, les relacions interpersonals, viatjar pel món, el donar, el rebre, l’entendre, el no entendre i acceptar … el fet de buscar la coherència entre el que es pensa, sent i es fa!

 

Consulta reconeguda com a CENTRE SANITÀRI per el  

 Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Consulta adscrita a l’Agencia Nacional de Protecció de dades.

  • Llicenciada en Psicologia. Especialitat clínica.
  • Col·legiada per el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Nº 12741. Any 2001.
  • Especialista en psicologia clínica i sanitària.
  • Especialista en Sexologia clínica i Teràpia de parella
  • Màster en sexologia clínica i teràpia de parella. Associació Española de Psicologia clínica.
  • Docent en diferents màsters relacionats amb l’àrea de sexologia clínica des de l’any 2005. Universitat de Barcelona (Campus Bellvitge), Fundació Universitària del Bages (FUB), Universitat Internacional de Catalunya (UIC).
  • Formo part de l’equip mèdic de la Clinica Ferran Solà i de la Clinica CEFER de Lleida.
  • 20 anys d’experiencia clínica acreditada.